ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت فطریه و کفاره رییس پلیس فتا پایتخت در خصوص افزایش فعالیت کلاهبرداران در مناسبت‌های ملی و مذهبی و احتمال کلاهبرداری از شهروندان در پوشش پرداخت فطریه، زکات، کفاره و… هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سو استفاده و کلاهبرداری از مردم بهره می‌برند و گرچه پلیس فتا نیز به صورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.

 

این مقام انتظامی با اشاره به نزدیکی ایام عید سعید فطر اظهار داشت: در هر مناسبتی این نگرانی وجود دارد که افراد سودجو و فرصت طلب در بستر فضای مجازی فعالیت خود را افزایش دهند و با عناوین مختلفی در پوشش پرداخت فطریه، کفاره و … از شهروندان سوءاستفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه شهروندان به هیچ عنوان جهت پرداخت فطریه و کفاره به افراد ناشناس اعتماد نکنند و این امورات را از طریق راه‌های شناخته شده و معتبر انجام دهند افزود: ممکن است افراد سودجو با طراحی سایت‌های جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت فطریه، کفاره و … اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.

 

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: در نوعی دیگر از کلاهبرداری ممکن است با ارسال لینک‌های آلوده به اطلاعات شخصی و محرمانه تلفن همراه، رایانه و… دسترسی پیدا کنند از این رو توصیه می‌شود که از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس که ممکن است به بهانه فطریه، تبریک عید و… باشد جدا خودداری شود.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه شهروندان از پرداخت نذورات در سایت‌های نامعتبر و حساب‌های شخصی افراد در فضای مجازی خودداری کنند افزود: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار